AMC Bridge у рейтингу Financial Times 2021

трав. 25, 2021

Компанія AMC Bridge, постачальник послуг із розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання, виробництва та будівництва, пишається тим, що другий рік поспіль потрапляє до рейтингу відомого фінансового видання Financial Times.

Компанії-інноватори, що швидко розвиваються, є рушійною силою світової економіки. Вони створюють робочі місця й підтримують ринкову конкурентоспроможність. Саме такі компанії в Північній та Південній Америці відзначили у другому щорічному списку Financial Times у співпраці зі Statista. До рейтингу потрапили підприємства, що показали найбільш стабільне зростання в період із 2016 до 2019 років.

Рейтинг Financial Times охоплює лише незалежні компанії (не дочірні і не філії) з головними офісами в одній із 20 країн Північної та Південної Америки зі збільшенням доходів від органічних продажів за останні кілька років. Ґрунтуючись на динаміці бізнесу компаній, Financial Times припускає: ті, хто в списку, найімовірніше, достатньо стійкі, щоб вийти з кризи без серйозних наслідків.

Коментуючи внесення AMC Bridge до рейтингу, Ігор Цинман, президент AMC Bridge, зазначив: «Рушійною силою успіху AMC Bridge є наша стратегія побудови довготривалих надійних відносин із клієнтами та постійна увага до покращення послуг із розробки програмного забезпечення та цифрової трансформації, які ми надаємо. Ми дуже цінуємо те, що наша відданість справі приносить плоди й визнається такими впливовими інформаційними організаціями як Financial Times».

Список опублікували в електронній версії Financial Times 13 квітня 2021 року. Із деталями можна ознайомитися на сайті видання.

Про Financial Times

Financial Times – одна з провідних світових інформаційних організацій. Із часів заснування в 1888 році видання спеціалізується на висвітленні новин про бізнес та фінанси, водночас дбаючи про незалежний редакторський погляд. Щоденна читацька аудиторія паперової та електронної версій Financial Times налічує понад два мільйони людей.

AMC Bridge вже більше 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Autodesk, DS SOLIDWORKS, Microsoft, PTC та Siemens. Головний офіс компанії розташований у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові. Віднедавна долучитись до AMC Bridge можна з будь-якого міста України.

FT та Financial Times є торговими марками компанії The Financial Times Ltd.

Statista є торговою маркою й брендом компанії Statista, Inc.

Компанія AMC Bridge розпочала співпрацю із Прикарпатським національним університетом

AMC Bridge збільшує список освітніх партнерів і цього разу компанія підписала угоду про співробітництво із Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника, що у місті Івано-Франківськ.

черв. 15, 2021
AMC Bridge взяла участь в акредитації освітньої програми Дніпровського національного університету

У межах угоди про співробітництво компанія AMC Bridge взяла участь в акредитації навчальної програми факультету прикладної математики у Дніпровському національному університеті ім. Олеся Гончара.

черв. 07, 2021
AMC Bridge приймає Google Hash Code 2021

Компанія AMC Bridge, провайдер послуг із розробки програмного забезпечення в галузях автоматизованого проєктування, інжинірингу, виробництва та будівництва, організувала віртуальний центр для онлайн-кваліфікацій Hash Code.

бер. 11, 2021