Команда AMC Bridge зібралася, щоб обговорити результати діяльності компанії у 2020 році

лют. 24, 2021

2020 рік був складним. Для багатьох він став тестом на стійкість бізнесу. Компанія AMC Bridge випробування 2020 успішно пройшла й відзвітувала про свої здобутки на традиційній зустрічі Core Team, яку цьогоріч ми провели онлайн. Про основні результати 2020 та наші плани на 2021 рік можна докладніше дізнатися нижче.

Роботодавець, якого обирають у 2020

Щоб захистити наших співробітників від спалаху COVID-19, ми перейшли на роботу вдома і перенесли всю нашу комунікацію онлайн. Новий режим роботи також надихнув нас на розробку нових внутрішніх моделей спілкування задля збереження корпоративної атмосфери відкритості та довіри, яку цінують та постійно розвивають в AMC Bridge.

Ми пишаємося тим, що зміни не вплинули на нашу ефективність та командний дух. 98% наших клієнтів підтвердили, що робота AMC Bridge з дому є такою ж ефективною, як і коли ми працювали з офісу. Крім того, AMC Bridge потрапила до ТОП-50 українських ІТ-компаній та посіла друге місце в рейтингу найкращих ІТ-роботодавців 2020 за версією DOU.ua серед компаній із 200-800 співробітниками.

Постачальник послуг, якого обирають у 2020

У 2020 році ми розширили нашу клієнтську базу та отримали визнання за наш досвід та успіх у бізнесі від наших партнерів та незалежних рейтингових агентств. AMC Bridge потрапила до списку ТОП-10 постачальників рішень SolidWorks® 2020, а наші інструменти CADtoEarth™, CAD-to-AR™ та CAD-to-VR™ пройшли сертифікацію Autodesk® Inventor®. Компанія також була відзначена у:

• Рейтингу Financial Times (the Financial Times Ranking)
  • Global Outsourcing 100® List як нова зірка у трьох із чотирьох категорій
  • Рейтингу найбільш швидкозростаючих приватних компаній Америки (the 2020 Inc. 5000 List of America's Fastest-Growing Private Companies)

Прогнози на 2021 рік

Ігор Цинман, президент AMC Bridge, завершив зустріч аналізом труднощів, які минулого року спіткали світ загалом та нашу компанію зокрема. Він наголосив, що наші співробітники та клієнти — основа бізнесостійкості компанії, і AMC Bridge продовжить свій шлях до того, щоб бути найкращим постачальником послуг для наших клієнтів та найкращим роботодавцем для нашої команди.

Огляд світових тенденцій на ринках нашої спеціалізації, який Ігор також представив, дозволяє планувати майбутнє з оптимізмом.

AMC Bridge вже майже 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Autodesk, DS SOLIDWORKS, Microsoft, PTC та Siemens. Головний офіс компанії розташований у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові. Віднедавна долучитись до AMC Bridge можна з будь-якого міста України.

AMC Bridge приймає Google Hash Code 2021

Компанія AMC Bridge, провайдер послуг із розробки програмного забезпечення в галузях автоматизованого проєктування, інжинірингу, виробництва та будівництва, організувала віртуальний центр для онлайн-кваліфікацій Hash Code.

бер. 11, 2021
AMC Bridge доєдналася до UK BIM Alliance

Компанія AMC Bridge, яка вже понад 20 років є стратегічним партнером для постачальників програмного забезпечення у сфері автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, стала членом UK BIM Alliance. Компанія доєдналася до спільноти у складі групи експертів в області технологій та названа платиновим патроном альянсу.

лют. 23, 2021
Компанія AMC Bridge підсумувала результати робoти за 2020 рік

У 2020 році IT індустрія зазнала колосальних змін, що змусило компанію пристосовуватися до нової реальності. Попри світову кризу, спричинену пандемією COVID-19, AMC Bridge зміг пристосуватися до змін, створити найбезпечніші умови праці для співробітників та забезпечити найвищий рівень надання послуг своїм клієнтам. Підтвердженням цьому стало те, що компанія потрапила до ряду престижних рейтингів.

лют. 09, 2021