AMC Bridge доєдналася до UK BIM Alliance

лют. 23, 2021

Компанія AMC Bridge, яка вже понад 20 років є стратегічним партнером для постачальників програмного забезпечення у сфері автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, стала членом UK BIM Alliance. Компанія доєдналася до спільноти у складі групи експертів в області технологій та названа платиновим патроном альянсу.

В умовах сучасності, цифрова трансформація означає, що кожен бізнес тепер використовує програмне забезпечення у своїй роботі. Зокрема, сфера конструювання наразі намагається надолужити десятки років недоінвестування в галузі інформаційних технологій. Як член UK BIM Alliance, AMC Bridge тепер має змогу допомагати підприємствам, котрі спеціалізуються на будівництві, вирішувати їхні бізнес задачі за допомогою конкретних практичних рішень.

Завдяки колосальному досвіду у різних галузях інженерії, AMC Bridge вміє вирішувати проблеми обробки даних, з якими стикаються багато досвідчених організацій. Зокрема, компанія допомагає клієнтам:

• Прозоро поєднувати системи зберігання даних, щоб розширити можливості прийняття рішень та підвищити ефективність робочих процесів.
  • Збирати та автоматизувати експертні знання окремих людей і команд в цілому.
  • Інтегрувати передові технології без необхідності створення нових острівців даних чи накопичення додаткової експертизи.

Також, AMC Bridge допомагає підприємствам у сфері конструювання успішно втілювати їхню стратегію та план цифрової трансформації, спонукаючи їх мислити масштабно, а розпочинати з найменшого.

«AMC Bridge пишається можливістю приєднатись до UK BIM Alliance і працювати з професіоналами своєї справи в секторі будівництва Великобританії. Таке партнерство – це чудова можливість просувати цифрові досягнення у сфері конструювання та пришвидшувати цифрову трансформацію і допомагати нашим клієнтам збільшувати ефективність та продуктивність їхніх проєктів», – зазначив Ігор Цинман, президент AMC Bridge.

AMC Bridge вже більше 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Autodesk, DS SOLIDWORKS, Microsoft, PTC та Siemens. Головний офіс компанії розташований у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові. Віднедавна долучитись до AMC Bridge можна з будь-якого міста України.

Про UK BIM Alliance

UK BIM Alliance – це спільнота представників галузі конструювання, створена долати виклики в індустрії виробництва. UK BIM Alliance має на меті забезпечити ефективне інформаційне моделювання та об’єднати представників різних організацій, що працюють в напрямку цифрової трансформації. Більше інформації можна знайти на сайті організації.

Команда AMC Bridge зібралася, щоб обговорити результати діяльності компанії у 2020 році

2020 рік був складним. Для багатьох він став тестом на стійкість бізнесу. Компанія AMC Bridge випробування 2020 успішно пройшла й відзвітувала про свої здобутки на традиційній зустрічі Core Team, яку цьогоріч ми провели онлайн. Про основні результати 2020 та наші плани на 2021 рік можна докладніше дізнатися нижче.

лют. 24, 2021
Компанія AMC Bridge підсумувала результати робoти за 2020 рік

У 2020 році IT індустрія зазнала колосальних змін, що змусило компанію пристосовуватися до нової реальності. Попри світову кризу, спричинену пандемією COVID-19, AMC Bridge зміг пристосуватися до змін, створити найбезпечніші умови праці для співробітників та забезпечити найвищий рівень надання послуг своїм клієнтам. Підтвердженням цьому стало те, що компанія потрапила до ряду престижних рейтингів.

лют. 09, 2021
Рівень задоволеності послугами AMC Bridge: Опитування 2020

Задоволеність клієнтів є вирішальним фактором для діяльності компанії. Щоб завжди тримати руку на пульсі та контролювати якість наших послуг, AMC Bridge проводить щорічні опитування задоволеності клієнтів. Так ми можемо своєчасно реагувати на важливі моменти та за необхідності корегувати певні процеси.

лют. 05, 2021