Компанія AMC Bridge підсумувала результати робoти за 2020 рік

лют. 09, 2021

У 2020 році IT індустрія зазнала колосальних змін, що змусило компанію пристосовуватися до нової реальності. Попри світову кризу, спричинену пандемією COVID-19, AMC Bridge зміг пристосуватися до змін, створити найбезпечніші умови праці для співробітників та забезпечити найвищий рівень надання послуг своїм клієнтам. Підтвердженням цьому стало те, що компанія потрапила до ряду престижних рейтингів.

Завдяки швидкому та стабільному щорічному росту прибутків компанії, а також нашому прагненню до постійного вдосконалення, AMC Bridge увійшла до рейтингу від фінансового видання Financial Times, та п’ятий рік поспіль з’явилася в щорічному списку Inc. 5000. Oкрім того, команда AMC Bridge пишається визнанням у списку Global Outsourcing 100®, де компанія була включена в групу «Нова зірка» та отримала відзнаки одразу в трьох категоріях:

• Кращі клієнтські відгуки
  • Кращі нагороди й сертифікати
  • Кращі програми інновацій

Постійно забезпечуючи комфортні умови праці, AMC Bridge була включена до списку найкращих роботодавців 2020 та зайняла друге місце в категорії від 200 до 800 співробітників. Більш того, медіаресурс DOU вніс компанію в TOP-50 IT-компаній України за кількістю працівників та темпами зростання.

Щоб захистити здоров’я та добробут співробітників під час розповсюдження COVID-19, у другому кварталі 2020 року компанія перейшла на віддалений режим роботи. За декілька місяців, команда AMC Bridge дослідила рівень задоволеності клієнтів нашими послугами та впевнилася, що вжиті кроки були правильними:

• 98% клієнтів вважають, що з дому AMC Bridge працює так само ефективно, як і в офісі.
  • 100% клієнтів отримують своєчасний зворотний зв'язок від менеджерів компанії.

У 2020-му, компанія вже втретє стала офіційним Google Hash Code хабом та прийняла 20 команд-учасниць першого онлайн-туру у всіх п'яти центах розробки.

Ще одним тогорічним досягненням стало проведення шостої ІТ-конференції D3D 2020 Live у новому форматі.

«Без сумніву, у 2020-му ми зіткнулися з новими викликами, але зуміли зробити цей рік продуктивним», зауважив Ігор Цинман, президент AMC Bridge. «Завдяки розробленій нами адаптивній стратегії, ми побудували надійну операційну базу, яка дала нам змогу забезпечити найвищий рівень надання послуг і сприяла розвитку довготривалих відносин з клієнтами. Результати роботи, яких ми досягли у 2020-му, ще раз доводять наше прагнення бути найкращими. І я вірю, що в наступному році такий підхід принесе нам ще більше нових можливостей».

Більш детально переглянути результати роботи компанії можна за посиланням.

AMC Bridge вже майже 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Autodesk, DS SOLIDWORKS, Microsoft, PTC та Siemens. Головний офіс компанії розташований у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

Команда AMC Bridge зібралася, щоб обговорити результати діяльності компанії у 2020 році

2020 рік був складним. Для багатьох він став тестом на стійкість бізнесу. Компанія AMC Bridge випробування 2020 успішно пройшла й відзвітувала про свої здобутки на традиційній зустрічі Core Team, яку цьогоріч ми провели онлайн. Про основні результати 2020 та наші плани на 2021 рік можна докладніше дізнатися нижче.

лют. 24, 2021
AMC Bridge доєдналася до UK BIM Alliance

Компанія AMC Bridge, яка вже понад 20 років є стратегічним партнером для постачальників програмного забезпечення у сфері автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, стала членом UK BIM Alliance. Компанія доєдналася до спільноти у складі групи експертів в області технологій та названа платиновим патроном альянсу.

лют. 23, 2021
Рівень задоволеності послугами AMC Bridge: Опитування 2020

Задоволеність клієнтів є вирішальним фактором для діяльності компанії. Щоб завжди тримати руку на пульсі та контролювати якість наших послуг, AMC Bridge проводить щорічні опитування задоволеності клієнтів. Так ми можемо своєчасно реагувати на важливі моменти та за необхідності корегувати певні процеси.

лют. 05, 2021