AMC Bridge приєдналась до Autodesk Services Marketplace

груд. 30, 2020

AMC Bridge, провайдер послуг з розробки програмного забезпечення в галузях автоматизованого проєктування, інжинірингу, виробництва та будівництва, затверджена постачальником на ринку послуг Autodesk® Services Marketplace.

Autodesk, лідер у програмному забезпеченні для 3D-дизайну, інжинірингу та сфери розваг, створив власний ринок послуг для налагодження ділових відносин між своїми клієнтами, та перевіреними професійними постачальниками послуг.

«AMC Bridge із гордістю приєднується до Autodesk Services Marketplace. Це ідеальний майданчик для демонстрації нашого глибокого досвіду з надання високоякісних спеціалізованих програмних рішень побудованих на технологіях Autodesk», — сказав Ігор Цинман, президент AMC Bridge.

«Autodesk вітає AMC Bridge на Autodesk Services Marketplace. Багаторічна історія взаємин компанії з Autodesk добре слугуватиме їй на цьому майданчику та відкриватиме нові можливості», — прокоментувала Рейчел Розенкранц, старший менеджер Autodesk.

Щоб дізнатись більше про компетенцію AMC Bridge у різноманітних галузях, відвідайте Services Marketplace.

Детальну інформацію про Autodesk Services Marketplace Ви можете знайти за цим посиланням.

Про Autodesk

Autodesk розробляє програмне забезпечення для людей, які створюють речі. Якщо Ви коли-небудь їздили на швидкісному автомобілі, милувались хмарочосом, користувались смартфоном, чи дивились захоплюючий фільм, скоріш за все, Ви вже знайомі з тим, що виготовляють мільйони клієнтів Autodesk за допомогою їхнього програмного забезпечення. Щоб отримати додаткову інформацію відвідайте www.autodesk.com або слідкуйте за @autodesk.

AMC Bridge вже більше 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Microsoft, Siemens й Autodesk. Головний офіс компанії розташований у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях і Львові.

Autodesk та логотип Autodesk є зареєстрованими торговими марками, або торговими марками компанії Autodesk, Inc., та/або її дочірніх компаній та/або філій в США та/або інших країнах.

Команда AMC Bridge зібралася, щоб обговорити результати діяльності компанії у 2020 році

2020 рік був складним. Для багатьох він став тестом на стійкість бізнесу. Компанія AMC Bridge випробування 2020 успішно пройшла й відзвітувала про свої здобутки на традиційній зустрічі Core Team, яку цьогоріч ми провели онлайн. Про основні результати 2020 та наші плани на 2021 рік можна докладніше дізнатися нижче.

лют. 24, 2021
AMC Bridge доєдналася до UK BIM Alliance

Компанія AMC Bridge, яка вже понад 20 років є стратегічним партнером для постачальників програмного забезпечення у сфері автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, стала членом UK BIM Alliance. Компанія доєдналася до спільноти у складі групи експертів в області технологій та названа платиновим патроном альянсу.

лют. 23, 2021
Компанія AMC Bridge підсумувала результати робoти за 2020 рік

У 2020 році IT індустрія зазнала колосальних змін, що змусило компанію пристосовуватися до нової реальності. Попри світову кризу, спричинену пандемією COVID-19, AMC Bridge зміг пристосуватися до змін, створити найбезпечніші умови праці для співробітників та забезпечити найвищий рівень надання послуг своїм клієнтам. Підтвердженням цьому стало те, що компанія потрапила до ряду престижних рейтингів.

лют. 09, 2021