AMC Bridge приєдналась до Autodesk Services Marketplace

груд. 30, 2020

AMC Bridge, провайдер послуг з розробки програмного забезпечення в галузях автоматизованого проєктування, інжинірингу, виробництва та будівництва, затверджена постачальником на ринку послуг Autodesk® Services Marketplace.

Autodesk, лідер у програмному забезпеченні для 3D-дизайну, інжинірингу та сфери розваг, створив власний ринок послуг для налагодження ділових відносин між своїми клієнтами, та перевіреними професійними постачальниками послуг.

«AMC Bridge із гордістю приєднується до Autodesk Services Marketplace. Це ідеальний майданчик для демонстрації нашого глибокого досвіду з надання високоякісних спеціалізованих програмних рішень побудованих на технологіях Autodesk», — сказав Ігор Цинман, президент AMC Bridge.

«Autodesk вітає AMC Bridge на Autodesk Services Marketplace. Багаторічна історія взаємин компанії з Autodesk добре слугуватиме їй на цьому майданчику та відкриватиме нові можливості», — прокоментувала Рейчел Розенкранц, старший менеджер Autodesk.

Щоб дізнатись більше про компетенцію AMC Bridge у різноманітних галузях, відвідайте Services Marketplace.

Детальну інформацію про Autodesk Services Marketplace Ви можете знайти за цим посиланням.

Про Autodesk

Autodesk розробляє програмне забезпечення для людей, які створюють речі. Якщо Ви коли-небудь їздили на швидкісному автомобілі, милувались хмарочосом, користувались смартфоном, чи дивились захоплюючий фільм, скоріш за все, Ви вже знайомі з тим, що виготовляють мільйони клієнтів Autodesk за допомогою їхнього програмного забезпечення. Щоб отримати додаткову інформацію відвідайте www.autodesk.com або слідкуйте за @autodesk.

AMC Bridge вже більше 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Microsoft, Siemens й Autodesk. Головний офіс компанії розташований у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях і Львові.

Autodesk та логотип Autodesk є зареєстрованими торговими марками, або торговими марками компанії Autodesk, Inc., та/або її дочірніх компаній та/або філій в США та/або інших країнах.

2020 AMC Bridge у текстах. Прочитати дайджест — не можна пропустити

Від персональних історій до проєктних кейсів та бізнес-одкровень. У 2020 ми багато розповідали про свої досягнення, історію та культуру. Але хто у сучасному ритмі життя встигає слідкувати за абсолютно всім, що його цікавить?

Ми не тримаємо ілюзій, що це можливо, тому зібрали дайджест найцікавіших текстів та матеріалів компанії та наших колег за цілий рік, щоб ви не пропустили головне.

груд. 22, 2020
Про цифрових двійників, патерни поведінки та business value в ІТ: про що говорили на D3D 2020 Live

У жовтні відбулась шоста ІТ-конференція від компанії AMC Bridge — D3D 2020 Live. Цього року у новому форматі: онлайн і в різні дні.

жовт. 30, 2020
WFH: як AMC Bridge перелаштувався для роботи з дому, та що кажуть наші клієнти

Після п’яти місяців роботи команди AMC Bridge з дому, ми дослідили рівень задоволеності клієнтів нашими послугами.

серп. 13, 2020