2020 AMC Bridge у текстах. Прочитати дайджест — не можна пропустити

груд. 22, 2020

Від персональних історій до проєктних кейсів та бізнес-одкровень. У 2020 ми багато розповідали про свої досягнення, історію та культуру. Але хто у сучасному ритмі життя встигає слідкувати за абсолютно всім, що його цікавить?

Ми не тримаємо ілюзій, що це можливо, тому зібрали дайджест найцікавіших текстів та матеріалів компанії та наших колег за цілий рік, щоб ви не пропустили головне.

1. Хмарна платформа для 3D-принтерів. Історія одного проєкту

Як команда AMC Bridge розробила концепцію хмарної платформи для виробника перших у світі гібридних 3D-принтерів — компанії Rize Inc.? У чому суть платформи та як нам вдалось її втілити?

“Разом із замовником ми хотіли гарантувати безпечне адитивне виробництво та можливість легко керувати обмеженнями доступу. Тому Rize Connect Cloud Platform може бути як загальнодоступною, так і приватною хмарою. Тож організації мають можливість обрати налаштування своїх ресурсів для надійного збереження конфіденційних даних”.

Читайте більше тут.

2. Шість кроків, котрі допоможуть впровадити зміни в проєкті. Досвід PM’a

Максим Островський, керівник групи в PMO AMC Bridge, розповів про зміни в системі управління проєктами у своїй статті для DOU.ua

“Я часто чую, що колеги хотіли би щось змінити в PM-системі. І взагалі управління проєктами — це така галузь, де часто хочеться щось покращити. У цій статті я не говоритиму про те, куди покращувати, а тільки про те, як підходити до змін, коли у них назріла потреба, і як їх можна провалити.

В основі всіх змін — бажання зробити краще, адже кожен власник бізнесу і співробітник хочуть зробити роботу більш ефективною, прибутковою, менш затратною та загалом надавати кращий сервіс. І я сподіваюсь, що ця стаття допоможе бодай комусь уникнути очевидних помилок та невдач”.

Читайте більше тут.

3. “Це неймовірний поштовх: в реальному проєкті стикнутись із речами, про які до цього лише читав”

У нашому Telegram-каналі ми зібрали історії колег, котрі паралельно з роботою продовжують навчання у ВНЗ. У першій та другій частинах вони розповідають про свій шлях від студента до розробника в AMC Bridge.

Якими були їхні перші враження від роботи? Як вдається продовжувати навчання? І які поради вони можуть дати іншим студентам, котрі вже хочуть працювати? Наприклад, ось що про свою співбесіду розповів Олексій Сергєєв, студент факультету прикладної математики ДНУ ім. О. Гончара.

“Це був поступовий перехід від загальної частини, де рекрутер просто дізнавалась про мене як про людину, до технічної частини, де треба було показати свої навички та знання. Відповідь на теоретичні запитання не викликала проблем... Цікавіше було на практичному завданні, яке на початку також здалось мені не дуже складним. Але інтерв’юер поступово ускладнював завдання таким чином, що у фінальному коді було вже доречно використати патерн програмування (Strategy, якщо я не помиляюсь). І це було круто — тому що раніше я не мав досвіду використання цього підходу у завданнях такого типу. Інтерв’ю дало можливість не лише пройти на тренувальну програму в AMC Bridge, а й отримати новий досвід”.

Читайте п’ять різних історій на нашому каналі у Telegram.

4. Нішевість і спеціалізація ІТ-компаній. Як вийти на ринок з низькою конкуренцією і високою пропозицією

Що таке спеціалізація для ІТ-компанії? Як це — працювати в аутсорсингу в конкретній ніші? Про це розповів Ігор Цинман, співзасновник і президент компанії AMC Bridge.

“Працюю в ІТ понад 28 років, з них 8 в Україні й 20 — у США. У 90-х обіймав керівні посади в компаніях, що займались розробкою ПЗ в Штатах. А 20 років тому ми з друзями заснували власну компанію, де працюю і тепер. Ми надаємо послуги в інженерній галузі, а наші розробки застосовують у будівництві, машино- та авіабудуванні, в архітектурі та робототехніці.

Ми впевнені, що за спеціалізацією — майбутнє ІТ-бізнесу. У цій статті розповім про те, які підводні камені ховає спеціалізація, а які бонуси дає; що потрібно враховувати, перш ніж виходити на нішевий ринок, і як на ньому закріпитись. Матеріал буде цікавий спеціалістам, менеджерам і власникам бізнесів, котрі вже працюють або розглядають роботу в певному ІТ-домені”.

Читати статтю тут.

5. Робототехніка, візуалізація будівництва та конструктор цін: про реальні Research-проєкти AMC Bridge

Над якими розробками працюють наші команди? Дізнайтесь нижче без жодних NDA-обмежень про проєкти Research-департаменту за 2020 рік.

1. Robotic Construction Caulking for Autodesk Inventor® POC

Як видно з назви, ця розробка пов’язана з Robotics. Ми показали, як можна за допомогою пакету CAD Autodesk Inventor та Robotics Library спроєктувати і змоделювати роботизоване нанесення герметика на стіни.

Технічно тут вирішуються такі завдання як розпізнавання панелей, встановлення параметрів герметика та планування руху робота. Відтак, користувачі можуть завантажувати стінові панелі, вказувати тип герметика та заплановані обсяги використання, розраховувати та регулювати роботу та траєкторію руху робота, а також створювати PDF-звіт про процес.

2. Unreal Construction Timeline Viewer для Navisworks Technology

У 2020 ми представили демонстрацію технології, що здатна візуалізувати часові зміни процесу будівництва. Unreal Construction Timeline Viewer для Navisworks стосується технологій експорту 3D-моделей геометрії, матеріалів та часових шкал від Navisworks, та, головне, симуляції процесу побудови моделі у прототипі на базі Unreal Engine.

3. Price Configurator for Autodesk Revit on Unreal

І трішки про фінанси. Точна оцінка витрат — надважлива складова успіху будь-якого проєкту, вже не говорячи про галузь архітектури, проєктування та будівництва. Ми розробили Price Configurator for Autodesk Revit on Unreal, завдяки якому користувачі можуть експортувати та імпортувати дані про витрати свого проєкту між Autodesk Revit та BIM 360, переглядати модель і її вартість у 3D за допомогою Unreal Engine, а також редагувати витрати. Зміни вартості, внесені в середовищі Unreal Engine, автоматично оновлюються в BIM 360 і навпаки.

Особливо цікаво, що ця розробка стала можливою завдяки поєднанню стандартного CAD та ігрового рушія.

6. І наостанок — відео!

Що відрізняє Digital Transformation Department від інших департаментів AMC Bridge? Зазирніть до нас, щоб дізнатись набагато більше, ніж історію одного департаменту.

Приємного перегляду на нашій сторінці у Facebook!

AMC Bridge приєдналась до Autodesk Services Marketplace

AMC Bridge, провайдер послуг з розробки програмного забезпечення в галузях автоматизованого проєктування, інжинірингу, виробництва та будівництва, затверджена постачальником на ринку послуг Autodesk® Services Marketplace.

груд. 30, 2020
Про цифрових двійників, патерни поведінки та business value в ІТ: про що говорили на D3D 2020 Live

У жовтні відбулась шоста ІТ-конференція від компанії AMC Bridge — D3D 2020 Live. Цього року у новому форматі: онлайн і в різні дні.

жовт. 30, 2020
WFH: як AMC Bridge перелаштувався для роботи з дому, та що кажуть наші клієнти

Після п’яти місяців роботи команди AMC Bridge з дому, ми дослідили рівень задоволеності клієнтів нашими послугами.

серп. 13, 2020