На шляху до цифрової трансформації: партнерство AMC Bridge з компаніями, що оперують у галузі архітектури, проєктування та будівництва

трав. 04, 2020

Уже багато років технології інформаційного моделювання набирають обертів у галузі архітектури, проєктування та будівництва. Перш за все, це відбувається завдяки впровадженню нових технологій та обладнання. Хмарні обчислення, технології 3D-зйомки та обробки хмар точок, доповнена і віртуальна реальність та гейміфікація — це лише декілька прикладів інновацій, які використовуються в цій галузі для збільшення ефективності та рентабельності будівництва.

Інтеграція нової технології у загальний робочий процес архітектури, проєктування та будівництва — це ключ до реалізації цифрових переваг та збільшення продуктивності. Компанії, що оперують на цьому ринку, постійно шукають нові підходи і ресурси, які б забезпечили плавну, безперервну і оптимальну консолідацію та інтеграцію цифрових активів у повсякденні робочі процеси.

Сьогодні в світі відбувається безліч конференцій та зустрічей, метою яких є популяризація smart-рішень для індустрії будівництва. BIM World Munich – один із таких заходів, і AMC Bridge відвідала його разом зі своїм партнером Robotic Eyes.

Robotic Eyes — один із лідерів на ринку провайдерів цифрових рішень. Компанія допомагає своїм клієнтам збільшувати ефективність, продуктивність і безпеку будівельних та інженерних проєктів. Поєднуючи доповнену реальність із інформаційним моделюванням та експертизою в галузі управління будівництвом, Robotic Eyes суттєво вплинула на розвиток будівельної галузі в регіоні. Тому тісна співпраця Robotic Eyes та AMC Bridge сприяє появі рішень світового рівня та прискоренню впровадження нових технологій, що плавно інтегруються в сучасні робочі процеси на будівництві. Також ця співпраця надає нові можливості для AMC Bridge на європейському ринку, зокрема у Німеччині та Австрії.

«Використання нової технології – це лише початок на шляху до цифрової трансформації будь-якого підприємства. Для того, щоб технологія працювала, вона повинна стати незамінною частиною робочого процесу. Саме над цим і працює AMC Bridge. Співпраця з Robotic Eyes дає нам можливість надавати клієнтам високоефективні рішення та допомогати їм трансформувати робочі процеси, щоб можна було отримати максимальну користь від цифрового моделювання», — поділився своїми думками щодо майбутнього AMC Bridge у галузі Ігор Цинман, президент AMC Bridge.

Нижче — кілька проєктів AMC Bridge, де ми використовували новітні технології та підходи:

• Web Point Cloud Viewer. Технологічна демонстрація, яка дає користувачам можливість завантажувати, накопичувати та попередньо переглядати дані хмар точок. Розроблена на платформі Autodesk® Forge™, Web Point Cloud Viewer інтегрується з Autodesk A360 сервісом.
  • Point Cloud Viewer. Технологічна демонстрація для перегляду хмар точок, що відбирає дані, отримані з 3D-сканера, чим оптимізує використання апаратних ресурсів.
  • Case Study: Як AMC Bridge підвищив конкурентоспроможність програмного забезпечення IMAGINiT Technologies Scan to BIM завдяки експертизі у 3D-моделюванні та бібліотеці PCL.

AMC Bridge вже майже 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Autodesk, DS SOLIDWORKS, Microsoft, PTC та Siemens. Головний офіс компанії розташований у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

Ігор Цинман про сервіси AMC Bridge в сфері архітектури, проектування та будівництва

Ігор Цинман про хмари точок в сфері архітектури, проектування та будівництва

WFH: як AMC Bridge перелаштувався для роботи з дому, та що кажуть наші клієнти

Після п’яти місяців роботи команди AMC Bridge з дому, ми дослідили рівень задоволеності клієнтів нашими послугами.

серп. 13, 2020
AMC Bridge у рейтингу 2020 Global Outsourcing 100 отримала визнання у трьох категоріях з чотирьох

Компанія AMC Bridge увійшла до списку 2020 Global Outsourcing 100®. Міжнародна асоціація IAOP® представила його на відкритті всесвітнього саміту з аутсорсингу, що об'єднує сотні покупців, консультантів, постачальників і науковців, які діляться стратегіями успіху в сучасній економіці.

черв. 10, 2020
Компанія AMC Bridge увійшла до рейтингу від Financial Times

Компанія AMC Bridge, що вже понад 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, увійшла до престижного рейтингу від фінансового видання Financial Times.

трав. 27, 2020