На шляху до цифрової трансформації: партнерство AMC Bridge з компаніями, що оперують у галузі архітектури, проєктування та будівництва

трав. 04, 2020

Уже багато років технології інформаційного моделювання набирають обертів у галузі архітектури, проєктування та будівництва. Перш за все, це відбувається завдяки впровадженню нових технологій та обладнання. Хмарні обчислення, технології 3D-зйомки та обробки хмар точок, доповнена і віртуальна реальність та гейміфікація — це лише декілька прикладів інновацій, які використовуються в цій галузі для збільшення ефективності та рентабельності будівництва.

Інтеграція нової технології у загальний робочий процес архітектури, проєктування та будівництва — це ключ до реалізації цифрових переваг та збільшення продуктивності. Компанії, що оперують на цьому ринку, постійно шукають нові підходи і ресурси, які б забезпечили плавну, безперервну і оптимальну консолідацію та інтеграцію цифрових активів у повсякденні робочі процеси.

Сьогодні в світі відбувається безліч конференцій та зустрічей, метою яких є популяризація smart-рішень для індустрії будівництва. BIM World Munich – один із таких заходів, і AMC Bridge відвідала його разом зі своїм партнером Robotic Eyes.

Robotic Eyes — один із лідерів на ринку провайдерів цифрових рішень. Компанія допомагає своїм клієнтам збільшувати ефективність, продуктивність і безпеку будівельних та інженерних проєктів. Поєднуючи доповнену реальність із інформаційним моделюванням та експертизою в галузі управління будівництвом, Robotic Eyes суттєво вплинула на розвиток будівельної галузі в регіоні. Тому тісна співпраця Robotic Eyes та AMC Bridge сприяє появі рішень світового рівня та прискоренню впровадження нових технологій, що плавно інтегруються в сучасні робочі процеси на будівництві. Також ця співпраця надає нові можливості для AMC Bridge на європейському ринку, зокрема у Німеччині та Австрії.

«Використання нової технології – це лише початок на шляху до цифрової трансформації будь-якого підприємства. Для того, щоб технологія працювала, вона повинна стати незамінною частиною робочого процесу. Саме над цим і працює AMC Bridge. Співпраця з Robotic Eyes дає нам можливість надавати клієнтам високоефективні рішення та допомогати їм трансформувати робочі процеси, щоб можна було отримати максимальну користь від цифрового моделювання», — поділився своїми думками щодо майбутнього AMC Bridge у галузі Ігор Цинман, президент AMC Bridge.

Нижче — кілька проєктів AMC Bridge, де ми використовували новітні технології та підходи:

• Web Point Cloud Viewer. Технологічна демонстрація, яка дає користувачам можливість завантажувати, накопичувати та попередньо переглядати дані хмар точок. Розроблена на платформі Autodesk® Forge™, Web Point Cloud Viewer інтегрується з Autodesk A360 сервісом.
  • Point Cloud Viewer. Технологічна демонстрація для перегляду хмар точок, що відбирає дані, отримані з 3D-сканера, чим оптимізує використання апаратних ресурсів.
  • Case Study: Як AMC Bridge підвищив конкурентоспроможність програмного забезпечення IMAGINiT Technologies Scan to BIM завдяки експертизі у 3D-моделюванні та бібліотеці PCL.

AMC Bridge вже майже 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Autodesk, DS SOLIDWORKS, Microsoft, PTC та Siemens. Головний офіс компанії розташований у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

Ігор Цинман про сервіси AMC Bridge в сфері архітектури, проектування та будівництва

Ігор Цинман про хмари точок в сфері архітектури, проектування та будівництва

У AMC Bridge дослідили рівень задоволеності клієнтів у 2019 році

Щоб отримати зворотний зв'язок про послуги, що надає компанія, AMC Bridge регулярно проводить опитування задоволеності своїх клієнтів. Такі відгуки допомагають менеджменту зрозуміти чи у правильному напрямку розвивається компанія, а також відкрити нові можливості покращення сервісу.

квіт. 23, 2020
AMC Bridge знову прийняла Google Hash Code в своїх офісах

П'ять українських центрів розробки AMC Bridge прийняли 20 команд-учасниць першого онлайн-туру Google Hash Code — змагання з командного програмування від Google.

лют. 21, 2020
Менеджмент AMC Bridge підбив підсумки 2019 року: що обговорювали на традиційній зустрічі з Core Team

Менеджмент AMC Bridge провів регулярну зустріч із ключовими співробітниками компанії. Підсумовуючи результати 2019, президент компанії Ігор Цинман та операційний директор Вадим Синах розповіли про тогорічні здобутки та окреслили стратегію розвитку на 2020 рік.

лют. 20, 2020