У AMC Bridge дослідили рівень задоволеності клієнтів у 2019 році

квіт. 23, 2020

Щоб отримати зворотний зв'язок про послуги, що надає компанія, AMC Bridge регулярно проводить опитування задоволеності своїх клієнтів. Такі відгуки допомагають менеджменту зрозуміти чи у правильному напрямку розвивається компанія, а також відкрити нові можливості покращення сервісу.

Проведене у 2019 році опитування демонструє такі результати:

• 93% респондентів задоволені послугами, які надає AMC Bridge.
  • 91% клієнтів відповіли, що вони рекомендуватимуть AMC Bridge як компанію з розробки програмного забезпечення.
  • Більше ніж 88% респондентів планують співпрацювати із AMC Bridge над майбутніми проєктами.

Серед основних показників, які наші клієнти оцінюють найвище – експертиза, якість послуг та комунікацію на проєктах.

Усі вищезазначені показники покращилися порівняно з результатами опитування, проведеного в 2018 році. Відгуки наших клієнтів переконливо ілюструють рівень послуг, що надає AMC Bridge.

«Ваші навички розробки інженерного програмного забезпечення слід більше використовувати в Японії»

Хіронобу Йошизава, менеджер відділу робототехніки, корпорація HIRATA

«Із командою приємно працювати. Вони працьовиті та відповідальні»

Еліф Тосун, головний інженер, Onshape Inc.

"Цe мій перший проєкт за багато років, який був підготований згідно із затвердженим терміном та бюджетом, а кінцевий продукт мав успіх на ринку".

Джон Альпін, віце-президент із розвитку продуктів, PackSize LLC

«AMC Bridge — це сервісна компанія, тому рівень задоволеності наших клієнтів визначає довгостроковий успіх компанії. Результати опитування 2019 року доводять – наші клієнти визнають і цінують зусилля, яких ми докладаємо для досягнення найкращих результатів. Задоволеність клієнтів надалі залишатиметься найвищим пріоритетом для нашої команди», — сказав Ігор Цинман, президент компанії AMC Bridge.

AMC Bridge вже майже 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Autodesk, DS SOLIDWORKS, Microsoft, PTC та Siemens. Головний офіс компанії розташований у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

WFH: як AMC Bridge перелаштувався для роботи з дому, та що кажуть наші клієнти

Після п’яти місяців роботи команди AMC Bridge з дому, ми дослідили рівень задоволеності клієнтів нашими послугами.

серп. 13, 2020
AMC Bridge у рейтингу 2020 Global Outsourcing 100 отримала визнання у трьох категоріях з чотирьох

Компанія AMC Bridge увійшла до списку 2020 Global Outsourcing 100®. Міжнародна асоціація IAOP® представила його на відкритті всесвітнього саміту з аутсорсингу, що об'єднує сотні покупців, консультантів, постачальників і науковців, які діляться стратегіями успіху в сучасній економіці.

черв. 10, 2020
Компанія AMC Bridge увійшла до рейтингу від Financial Times

Компанія AMC Bridge, що вже понад 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, увійшла до престижного рейтингу від фінансового видання Financial Times.

трав. 27, 2020