Компанія AMC Bridge знову в списку найкращих аутсорсингових компаній The Global Outsourcing 100 міжнародної асоціації IAOP

лют. 18, 2020

Вже чотирнадцятий рік поспіль, міжнародна асоціація IAOP® запускає свою щорічну програму Global Outsourcing 100®, яка визначає список світових постачальників послуг аутсорсингу. До списку потрапляють кращі міжнародні аутсорсингові компанії різних масштабів. Цього року, програма поповнилася також списком New For 2020, в який увійдуть компанії, що досягли визнання виняткової співпраці, інновацій та результатів у стратегічних партнерських відносинах.

Кожна компанія-учасник проходить ретельний відбір незалежною колегією клієнтів та наукових співробітників IAOP, які мають обширний досвід у виборі кращих світових постачальників та консультантів у сфері аутсорсингу. Компанії, які набирають найвищі бали у різних категоріях, і формують фінальний список.

Невпинно демонструючи своє прагнення до постійного вдосконалення та розвитку, компанія AMC Bridge цього року також увійшла до списку Global Outsourcing 100.

«Бути серед найкращих – це велика честь. Це визнання засвідчує наше вміння надавати послуги бездоганної якості, що задовольняють основні потреби IT індустрії в машинобудуванні, виробництві та будівництві, а також допомагають нам вибудовувати довготривалі відносини з клієнтами», – сказав Ігор Цинман, президент AMC Bridge.

AMC Bridge вже більше 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями, як Microsoft, Siemens й Autodesk. Головний офіс компанії розташований в США, а в Україні центри розробки функціонують у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

Про IAOP

IAOP – міжнародна асоціація, яка щорічно проводить незалежну оцінку постачальників послуг і публікує рейтинг The Global Outsourcing 100® задля надання важливої інформації своїм клієнтам і сприяння їхньому професійному та організаційному розвитку. Заявки оцінюються групою досвідчених експертів, які ставлять за мету створити спільноту споживачів і постачальників послуг, котрі демонструватимуть ще ефективніші бізнес-показники та досягатимуть ще кращих результатів. Додаткову інформацію щодо асоціації можна знайти тут.

AMC Bridge знову прийняла Google Hash Code в своїх офісах

П'ять українських центрів розробки AMC Bridge прийняли 20 команд-учасниць першого онлайн-туру Google Hash Code — змагання з командного програмування від Google.

лют. 21, 2020
Менеджмент AMC Bridge підбив підсумки 2019 року: що обговорювали на традиційній зустрічі з Core Team

Менеджмент AMC Bridge провів регулярну зустріч із ключовими співробітниками компанії. Підсумовуючи результати 2019, президент компанії Ігор Цинман та операційний директор Вадим Синах розповіли про тогорічні здобутки та окреслили стратегію розвитку на 2020 рік.

лют. 20, 2020
Курс AMC Bridge з 3D програмування та комп’ютерної графіки відтепер і у Львові

AMC Bridge запускає черговий курс з 3D програмування та комп’ютерної графіки в Національному університеті “Львівська політехніка”. Програму склали фахівці AMC Bridge, взявши за основу проекти, над якими працює компанія. В AMC Bridge впевнені, що основи професійного успіху закладаються у студентський період, а якісні навчальні матеріали – запорука конкурентних знань.

лют. 03, 2020