Компанія AMC Bridge знову в списку найкращих аутсорсингових компаній The Global Outsourcing 100 міжнародної асоціації IAOP

лют. 18, 2020

Вже чотирнадцятий рік поспіль, міжнародна асоціація IAOP® запускає свою щорічну програму Global Outsourcing 100®, яка визначає список світових постачальників послуг аутсорсингу. До списку потрапляють кращі міжнародні аутсорсингові компанії різних масштабів. Цього року, програма поповнилася також списком New For 2020, в який увійдуть компанії, що досягли визнання виняткової співпраці, інновацій та результатів у стратегічних партнерських відносинах.

Кожна компанія-учасник проходить ретельний відбір незалежною колегією клієнтів та наукових співробітників IAOP, які мають обширний досвід у виборі кращих світових постачальників та консультантів у сфері аутсорсингу. Компанії, які набирають найвищі бали у різних категоріях, і формують фінальний список.

Невпинно демонструючи своє прагнення до постійного вдосконалення та розвитку, компанія AMC Bridge цього року також увійшла до списку Global Outsourcing 100.

«Бути серед найкращих – це велика честь. Це визнання засвідчує наше вміння надавати послуги бездоганної якості, що задовольняють основні потреби IT індустрії в машинобудуванні, виробництві та будівництві, а також допомагають нам вибудовувати довготривалі відносини з клієнтами», – сказав Ігор Цинман, президент AMC Bridge.

AMC Bridge вже більше 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями, як Microsoft, Siemens й Autodesk. Головний офіс компанії розташований в США, а в Україні центри розробки функціонують у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

Про IAOP

IAOP – міжнародна асоціація, яка щорічно проводить незалежну оцінку постачальників послуг і публікує рейтинг The Global Outsourcing 100® задля надання важливої інформації своїм клієнтам і сприяння їхньому професійному та організаційному розвитку. Заявки оцінюються групою досвідчених експертів, які ставлять за мету створити спільноту споживачів і постачальників послуг, котрі демонструватимуть ще ефективніші бізнес-показники та досягатимуть ще кращих результатів. Додаткову інформацію щодо асоціації можна знайти тут.

AMC Bridge приймає Google Hash Code 2021

Компанія AMC Bridge, провайдер послуг із розробки програмного забезпечення в галузях автоматизованого проєктування, інжинірингу, виробництва та будівництва, організувала віртуальний центр для онлайн-кваліфікацій Hash Code.

бер. 11, 2021
Команда AMC Bridge зібралася, щоб обговорити результати діяльності компанії у 2020 році

2020 рік був складним. Для багатьох він став тестом на стійкість бізнесу. Компанія AMC Bridge випробування 2020 успішно пройшла й відзвітувала про свої здобутки на традиційній зустрічі Core Team, яку цьогоріч ми провели онлайн. Про основні результати 2020 та наші плани на 2021 рік можна докладніше дізнатися нижче.

лют. 24, 2021
AMC Bridge доєдналася до UK BIM Alliance

Компанія AMC Bridge, яка вже понад 20 років є стратегічним партнером для постачальників програмного забезпечення у сфері автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, стала членом UK BIM Alliance. Компанія доєдналася до спільноти у складі групи експертів в області технологій та названа платиновим патроном альянсу.

лют. 23, 2021