Компанія AMC Bridge знову в списку найкращих аутсорсингових компаній The Global Outsourcing 100 міжнародної асоціації IAOP

лют. 18, 2020

Вже чотирнадцятий рік поспіль, міжнародна асоціація IAOP® запускає свою щорічну програму Global Outsourcing 100®, яка визначає список світових постачальників послуг аутсорсингу. До списку потрапляють кращі міжнародні аутсорсингові компанії різних масштабів. Цього року, програма поповнилася також списком New For 2020, в який увійдуть компанії, що досягли визнання виняткової співпраці, інновацій та результатів у стратегічних партнерських відносинах.

Кожна компанія-учасник проходить ретельний відбір незалежною колегією клієнтів та наукових співробітників IAOP, які мають обширний досвід у виборі кращих світових постачальників та консультантів у сфері аутсорсингу. Компанії, які набирають найвищі бали у різних категоріях, і формують фінальний список.

Невпинно демонструючи своє прагнення до постійного вдосконалення та розвитку, компанія AMC Bridge цього року також увійшла до списку Global Outsourcing 100.

«Бути серед найкращих – це велика честь. Це визнання засвідчує наше вміння надавати послуги бездоганної якості, що задовольняють основні потреби IT індустрії в машинобудуванні, виробництві та будівництві, а також допомагають нам вибудовувати довготривалі відносини з клієнтами», – сказав Ігор Цинман, президент AMC Bridge.

AMC Bridge вже більше 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями, як Microsoft, Siemens й Autodesk. Головний офіс компанії розташований в США, а в Україні центри розробки функціонують у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

Про IAOP

IAOP – міжнародна асоціація, яка щорічно проводить незалежну оцінку постачальників послуг і публікує рейтинг The Global Outsourcing 100® задля надання важливої інформації своїм клієнтам і сприяння їхньому професійному та організаційному розвитку. Заявки оцінюються групою досвідчених експертів, які ставлять за мету створити спільноту споживачів і постачальників послуг, котрі демонструватимуть ще ефективніші бізнес-показники та досягатимуть ще кращих результатів. Додаткову інформацію щодо асоціації можна знайти тут.

AMC Bridge приєдналась до Autodesk Services Marketplace

AMC Bridge, провайдер послуг з розробки програмного забезпечення в галузях автоматизованого проєктування, інжинірингу, виробництва та будівництва, затверджена постачальником на ринку послуг Autodesk® Services Marketplace.

груд. 30, 2020
2020 AMC Bridge у текстах. Прочитати дайджест — не можна пропустити

Від персональних історій до проєктних кейсів та бізнес-одкровень. У 2020 ми багато розповідали про свої досягнення, історію та культуру. Але хто у сучасному ритмі життя встигає слідкувати за абсолютно всім, що його цікавить?

Ми не тримаємо ілюзій, що це можливо, тому зібрали дайджест найцікавіших текстів та матеріалів компанії та наших колег за цілий рік, щоб ви не пропустили головне.

груд. 22, 2020
Про цифрових двійників, патерни поведінки та business value в ІТ: про що говорили на D3D 2020 Live

У жовтні відбулась шоста ІТ-конференція від компанії AMC Bridge — D3D 2020 Live. Цього року у новому форматі: онлайн і в різні дні.

жовт. 30, 2020