Компанія AMC Bridge знову в списку найкращих аутсорсингових компаній The Global Outsourcing 100 міжнародної асоціації IAOP

лют. 18, 2020

Вже чотирнадцятий рік поспіль, міжнародна асоціація IAOP® запускає свою щорічну програму Global Outsourcing 100®, яка визначає список світових постачальників послуг аутсорсингу. До списку потрапляють кращі міжнародні аутсорсингові компанії різних масштабів. Цього року, програма поповнилася також списком New For 2020, в який увійдуть компанії, що досягли визнання виняткової співпраці, інновацій та результатів у стратегічних партнерських відносинах.

Кожна компанія-учасник проходить ретельний відбір незалежною колегією клієнтів та наукових співробітників IAOP, які мають обширний досвід у виборі кращих світових постачальників та консультантів у сфері аутсорсингу. Компанії, які набирають найвищі бали у різних категоріях, і формують фінальний список.

Невпинно демонструючи своє прагнення до постійного вдосконалення та розвитку, компанія AMC Bridge цього року також увійшла до списку Global Outsourcing 100.

«Бути серед найкращих – це велика честь. Це визнання засвідчує наше вміння надавати послуги бездоганної якості, що задовольняють основні потреби IT індустрії в машинобудуванні, виробництві та будівництві, а також допомагають нам вибудовувати довготривалі відносини з клієнтами», – сказав Ігор Цинман, президент AMC Bridge.

AMC Bridge вже більше 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями, як Microsoft, Siemens й Autodesk. Головний офіс компанії розташований в США, а в Україні центри розробки функціонують у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

Про IAOP

IAOP – міжнародна асоціація, яка щорічно проводить незалежну оцінку постачальників послуг і публікує рейтинг The Global Outsourcing 100® задля надання важливої інформації своїм клієнтам і сприяння їхньому професійному та організаційному розвитку. Заявки оцінюються групою досвідчених експертів, які ставлять за мету створити спільноту споживачів і постачальників послуг, котрі демонструватимуть ще ефективніші бізнес-показники та досягатимуть ще кращих результатів. Додаткову інформацію щодо асоціації можна знайти тут.

AMC Bridge у рейтингу 2020 Global Outsourcing 100 отримала визнання у трьох категоріях з чотирьох

Компанія AMC Bridge увійшла до списку 2020 Global Outsourcing 100®. Міжнародна асоціація IAOP® представила його на відкритті всесвітнього саміту з аутсорсингу, що об'єднує сотні покупців, консультантів, постачальників і науковців, які діляться стратегіями успіху в сучасній економіці.

черв. 10, 2020
Компанія AMC Bridge увійшла до рейтингу від Financial Times

Компанія AMC Bridge, що вже понад 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, увійшла до престижного рейтингу від фінансового видання Financial Times.

трав. 27, 2020
На шляху до цифрової трансформації: партнерство AMC Bridge з компаніями, що оперують у галузі архітектури, проєктування та будівництва

Уже багато років технології інформаційного моделювання набирають обертів у галузі архітектури, проєктування та будівництва. Перш за все, це відбувається завдяки впровадженню нових технологій та обладнання. Хмарні обчислення, технології 3D-зйомки та обробки хмар точок, доповнена і віртуальна реальність та гейміфікація — це лише декілька прикладів інновацій, які використовуються в цій галузі для збільшення ефективності та рентабельності будівництва.

трав. 04, 2020