Компанія AMC Bridge поділилася найважливішими результатами робoти за 2019 рік

січ. 31, 2020

2019 рік позначився для компанії як рік впевнених досягнень, цінних здобутків та нових контрактів. Цього року AMC Bridge підписала важливий договір про партнерство з австрійською компанією Robotic Eyes GmbH, що дозволило нам розширити свою частку європейського інженерного ринку, зокрема його німецькомовного сегменту, та взяти участь у розробці інноваційних програмних рішень.

Ми можемо пишатися тим, що вкотре увійшли в TOP-50 ІТ-компаній України. Крім того, AMC Bridge потрапив в п’ятірку компаній, що демонстрували найкращу динаміку росту, та став одним із 30 найбільших провайдерів аутсорсингових послуг за версією Tech Ecosystem Guide to Ukraine 2019. В престижному рейтингу The Global Outsourcing 100 нас відзначили в номінаціях Top Customer References та Fresh Faces.

Розвиваючи зв’язки з університетами та підтримуючи талановиту молодь, що хоче долучитися до світу інженерної розробки, компанія AMC Bridge підписала контракт із Національним університетом «Львівська політехніка» та відкрила у львівському університеті новий Центр інженерного програмування. Натомість, студенти Дніпра, Чернівців, Хмельницького та Сум, де вже працюють такі центри, могли другий рік поспіль долучитися до базових та ускладнених освітніх програм, розроблених компанією.

AMC Bridge на один день мав можливість перетворитися на офіційний хаб Google Hash Code, де тринадцять команд з наших чотирьох центрів розробки змагалися разом з іншими командами з усього світу під час онлайн кваліфікаційного раунду.

У 2019 також відсвяткувала свій п’ятирічний ювілей наша традиційна конференція D3D, що цьогоріч зібрала всіх, хто цікавиться інженерними колабораціями, NVidia CUDA, роботою з дійсними числами та моделюванням робототехніки.

Більш детально переглянути результати роботи компанії можна за посиланням.

AMC Bridge вже майже 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Autodesk, DS SOLIDWORKS, Microsoft, PTC та Siemens. Головний офіс компанії розташований у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

WFH: як AMC Bridge перелаштувався для роботи з дому, та що кажуть наші клієнти

Після п’яти місяців роботи команди AMC Bridge з дому, ми дослідили рівень задоволеності клієнтів нашими послугами.

серп. 13, 2020
AMC Bridge у рейтингу 2020 Global Outsourcing 100 отримала визнання у трьох категоріях з чотирьох

Компанія AMC Bridge увійшла до списку 2020 Global Outsourcing 100®. Міжнародна асоціація IAOP® представила його на відкритті всесвітнього саміту з аутсорсингу, що об'єднує сотні покупців, консультантів, постачальників і науковців, які діляться стратегіями успіху в сучасній економіці.

черв. 10, 2020
Компанія AMC Bridge увійшла до рейтингу від Financial Times

Компанія AMC Bridge, що вже понад 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, увійшла до престижного рейтингу від фінансового видання Financial Times.

трав. 27, 2020