Компанія AMC Bridge поділилася найважливішими результатами робoти за 2019 рік

січ. 31, 2020

2019 рік позначився для компанії як рік впевнених досягнень, цінних здобутків та нових контрактів. Цього року AMC Bridge підписала важливий договір про партнерство з австрійською компанією Robotic Eyes GmbH, що дозволило нам розширити свою частку європейського інженерного ринку, зокрема його німецькомовного сегменту, та взяти участь у розробці інноваційних програмних рішень.

Ми можемо пишатися тим, що вкотре увійшли в TOP-50 ІТ-компаній України. Крім того, AMC Bridge потрапив в п’ятірку компаній, що демонстрували найкращу динаміку росту, та став одним із 30 найбільших провайдерів аутсорсингових послуг за версією Tech Ecosystem Guide to Ukraine 2019. В престижному рейтингу The Global Outsourcing 100 нас відзначили в номінаціях Top Customer References та Fresh Faces.

Розвиваючи зв’язки з університетами та підтримуючи талановиту молодь, що хоче долучитися до світу інженерної розробки, компанія AMC Bridge підписала контракт із Національним університетом «Львівська політехніка» та відкрила у львівському університеті новий Центр інженерного програмування. Натомість, студенти Дніпра, Чернівців, Хмельницького та Сум, де вже працюють такі центри, могли другий рік поспіль долучитися до базових та ускладнених освітніх програм, розроблених компанією.

AMC Bridge на один день мав можливість перетворитися на офіційний хаб Google Hash Code, де тринадцять команд з наших чотирьох центрів розробки змагалися разом з іншими командами з усього світу під час онлайн кваліфікаційного раунду.

У 2019 також відсвяткувала свій п’ятирічний ювілей наша традиційна конференція D3D, що цьогоріч зібрала всіх, хто цікавиться інженерними колабораціями, NVidia CUDA, роботою з дійсними числами та моделюванням робототехніки.

Більш детально переглянути результати роботи компанії можна за посиланням.

AMC Bridge вже майже 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Autodesk, DS SOLIDWORKS, Microsoft, PTC та Siemens. Головний офіс компанії розташований у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

AMC Bridge приймає Google Hash Code 2021

Компанія AMC Bridge, провайдер послуг із розробки програмного забезпечення в галузях автоматизованого проєктування, інжинірингу, виробництва та будівництва, організувала віртуальний центр для онлайн-кваліфікацій Hash Code.

бер. 11, 2021
Команда AMC Bridge зібралася, щоб обговорити результати діяльності компанії у 2020 році

2020 рік був складним. Для багатьох він став тестом на стійкість бізнесу. Компанія AMC Bridge випробування 2020 успішно пройшла й відзвітувала про свої здобутки на традиційній зустрічі Core Team, яку цьогоріч ми провели онлайн. Про основні результати 2020 та наші плани на 2021 рік можна докладніше дізнатися нижче.

лют. 24, 2021
AMC Bridge доєдналася до UK BIM Alliance

Компанія AMC Bridge, яка вже понад 20 років є стратегічним партнером для постачальників програмного забезпечення у сфері автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, стала членом UK BIM Alliance. Компанія доєдналася до спільноти у складі групи експертів в області технологій та названа платиновим патроном альянсу.

лют. 23, 2021