AMC Bridge потрапила в аутсорсинговий ТОП-100: категорії Найкращі відгуки клієнтів та Нові обличчя індустрії

лип. 01, 2019

Компанію AMC Bridge можна знайти серед переможців у номінаціях Найкращі відгуки клієнтів та Нові обличчя індустрії у рейтингу The Best of The Global Outsourcing 100®. Загалом у переліку лише 17 організацій з офісами в Україні.

Критерії оцінювання компанії - збільшення команди та прибутку, відгуки клієнтів, корпоративна й соціальна відповідальність та інноваційність.

Складала список International Association of Outsourcing Professionals® (IAOP®) – міжнародна експертна мережа, яка щорічно анонсує вузькопрофільні рейтинги «the best from the best» у сфері постачальників, конcультантів та користувачів аутсорсинга.

«Ми дуже раді знову бути у цьому престижному рейтингу, поруч із найкращими постачальниками аутсорсингових послуг останнього десятиріччя. Той факт, що другий рік поспіль наша компанія отримує нагороду в категорії клієнтської підтримки – найкращий доказ зосередженності AMC Bridge на успіху наших клієнтів», - коментує Ігор Цинман, Президент AMC Bridge.

Цьогоріч конкурс святкує свою 10-у річницю. Місія ювілейного «Best of The GO100» полягала у тому, щоб показати зміни та розвиток галузі за час існування програми. Цього разу, International Association of Outsourcing Professionals® формувала рейтинг із компаній, які вже перебували у верхній частині списку GO100 протягом десяти років. Потрапили до переліку й ті організації, які еволюціонували від «молодої зірки» до «лідера» за цей часовий проміжок.

«Сьогодні компанії зіштовхуються із високою конкуренцією - бізнес-середовище швидко змінюється. Організації прагнуть потрапити до рейтингів the Global Outsourcing 100 та World’s Best Advisors, бо це свідчить про високу планку, задану компанією на ринку», - розповідає Дебі Хаміл, IAOP CEO.

AMC Bridge вже більше 15 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями, як Microsoft, Siemens й Autodesk. Головний офіс компанії розташовано в США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

Про IAOP

IAOP– міжнародна асоціація, яка щорічно проводить незалежну оцінку постачальників послуг і публікує рейтинг The Global Outsourcing 100® задля надання важливої інформації своїм клієнтам і сприяння їхньому професійному та організаційному розвитку. Заявки оцінюються групою досвідчених експертів, які ставлять за мету створити спільноту споживачів і постачальників послуг, котрі демонструватимуть ще ефективніші бізнес-показники та досягатимуть ще кращих результатів.

AMC Bridge у рейтингу 2020 Global Outsourcing 100 отримала визнання у трьох категоріях з чотирьох

Компанія AMC Bridge увійшла до списку 2020 Global Outsourcing 100®. Міжнародна асоціація IAOP® представила його на відкритті всесвітнього саміту з аутсорсингу, що об'єднує сотні покупців, консультантів, постачальників і науковців, які діляться стратегіями успіху в сучасній економіці.

черв. 10, 2020
Компанія AMC Bridge увійшла до рейтингу від Financial Times

Компанія AMC Bridge, що вже понад 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, увійшла до престижного рейтингу від фінансового видання Financial Times.

трав. 27, 2020
На шляху до цифрової трансформації: партнерство AMC Bridge з компаніями, що оперують у галузі архітектури, проєктування та будівництва

Уже багато років технології інформаційного моделювання набирають обертів у галузі архітектури, проєктування та будівництва. Перш за все, це відбувається завдяки впровадженню нових технологій та обладнання. Хмарні обчислення, технології 3D-зйомки та обробки хмар точок, доповнена і віртуальна реальність та гейміфікація — це лише декілька прикладів інновацій, які використовуються в цій галузі для збільшення ефективності та рентабельності будівництва.

трав. 04, 2020