AMC Bridge потрапила в аутсорсинговий ТОП-100: категорії Найкращі відгуки клієнтів та Нові обличчя індустрії

лип. 01, 2019

Компанію AMC Bridge можна знайти серед переможців у номінаціях Найкращі відгуки клієнтів та Нові обличчя індустрії у рейтингу The Best of The Global Outsourcing 100®. Загалом у переліку лише 17 організацій з офісами в Україні.

Критерії оцінювання компанії - збільшення команди та прибутку, відгуки клієнтів, корпоративна й соціальна відповідальність та інноваційність.

Складала список International Association of Outsourcing Professionals® (IAOP®) – міжнародна експертна мережа, яка щорічно анонсує вузькопрофільні рейтинги «the best from the best» у сфері постачальників, конcультантів та користувачів аутсорсинга.

«Ми дуже раді знову бути у цьому престижному рейтингу, поруч із найкращими постачальниками аутсорсингових послуг останнього десятиріччя. Той факт, що другий рік поспіль наша компанія отримує нагороду в категорії клієнтської підтримки – найкращий доказ зосередженності AMC Bridge на успіху наших клієнтів», - коментує Ігор Цинман, Президент AMC Bridge.

Цьогоріч конкурс святкує свою 10-у річницю. Місія ювілейного «Best of The GO100» полягала у тому, щоб показати зміни та розвиток галузі за час існування програми. Цього разу, International Association of Outsourcing Professionals® формувала рейтинг із компаній, які вже перебували у верхній частині списку GO100 протягом десяти років. Потрапили до переліку й ті організації, які еволюціонували від «молодої зірки» до «лідера» за цей часовий проміжок.

«Сьогодні компанії зіштовхуються із високою конкуренцією - бізнес-середовище швидко змінюється. Організації прагнуть потрапити до рейтингів the Global Outsourcing 100 та World’s Best Advisors, бо це свідчить про високу планку, задану компанією на ринку», - розповідає Дебі Хаміл, IAOP CEO.

AMC Bridge вже більше 15 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями, як Microsoft, Siemens й Autodesk. Головний офіс компанії розташовано в США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

Про IAOP

IAOP– міжнародна асоціація, яка щорічно проводить незалежну оцінку постачальників послуг і публікує рейтинг The Global Outsourcing 100® задля надання важливої інформації своїм клієнтам і сприяння їхньому професійному та організаційному розвитку. Заявки оцінюються групою досвідчених експертів, які ставлять за мету створити спільноту споживачів і постачальників послуг, котрі демонструватимуть ще ефективніші бізнес-показники та досягатимуть ще кращих результатів.

AMC Bridge знову прийняла Google Hash Code в своїх офісах

П'ять українських центрів розробки AMC Bridge прийняли 20 команд-учасниць першого онлайн-туру Google Hash Code — змагання з командного програмування від Google.

лют. 21, 2020
Менеджмент AMC Bridge підбив підсумки 2019 року: що обговорювали на традиційній зустрічі з Core Team

Менеджмент AMC Bridge провів регулярну зустріч із ключовими співробітниками компанії. Підсумовуючи результати 2019, президент компанії Ігор Цинман та операційний директор Вадим Синах розповіли про тогорічні здобутки та окреслили стратегію розвитку на 2020 рік.

лют. 20, 2020
Компанія AMC Bridge знову в списку найкращих аутсорсингових компаній The Global Outsourcing 100 міжнародної асоціації IAOP

Вже чотирнадцятий рік поспіль, міжнародна асоціація IAOP® запускає свою щорічну програму Global Outsourcing 100®, яка визначає список світових постачальників послуг аутсорсингу. До списку потрапляють кращі міжнародні аутсорсингові компанії різних масштабів. Цього року, програма поповнилася також списком New For 2020, в який увійдуть компанії, що досягли визнання виняткової співпраці, інновацій та результатів у стратегічних партнерських відносинах.

лют. 18, 2020