AMC Bridge потрапила в аутсорсинговий ТОП-100: категорії Найкращі відгуки клієнтів та Нові обличчя індустрії

лип. 01, 2019

Компанію AMC Bridge можна знайти серед переможців у номінаціях Найкращі відгуки клієнтів та Нові обличчя індустрії у рейтингу The Best of The Global Outsourcing 100®. Загалом у переліку лише 17 організацій з офісами в Україні.

Критерії оцінювання компанії - збільшення команди та прибутку, відгуки клієнтів, корпоративна й соціальна відповідальність та інноваційність.

Складала список International Association of Outsourcing Professionals® (IAOP®) – міжнародна експертна мережа, яка щорічно анонсує вузькопрофільні рейтинги «the best from the best» у сфері постачальників, конcультантів та користувачів аутсорсинга.

«Ми дуже раді знову бути у цьому престижному рейтингу, поруч із найкращими постачальниками аутсорсингових послуг останнього десятиріччя. Той факт, що другий рік поспіль наша компанія отримує нагороду в категорії клієнтської підтримки – найкращий доказ зосередженності AMC Bridge на успіху наших клієнтів», - коментує Ігор Цинман, Президент AMC Bridge.

Цьогоріч конкурс святкує свою 10-у річницю. Місія ювілейного «Best of The GO100» полягала у тому, щоб показати зміни та розвиток галузі за час існування програми. Цього разу, International Association of Outsourcing Professionals® формувала рейтинг із компаній, які вже перебували у верхній частині списку GO100 протягом десяти років. Потрапили до переліку й ті організації, які еволюціонували від «молодої зірки» до «лідера» за цей часовий проміжок.

«Сьогодні компанії зіштовхуються із високою конкуренцією - бізнес-середовище швидко змінюється. Організації прагнуть потрапити до рейтингів the Global Outsourcing 100 та World’s Best Advisors, бо це свідчить про високу планку, задану компанією на ринку», - розповідає Дебі Хаміл, IAOP CEO.

AMC Bridge вже більше 15 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями, як Microsoft, Siemens й Autodesk. Головний офіс компанії розташовано в США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

Про IAOP

IAOP– міжнародна асоціація, яка щорічно проводить незалежну оцінку постачальників послуг і публікує рейтинг The Global Outsourcing 100® задля надання важливої інформації своїм клієнтам і сприяння їхньому професійному та організаційному розвитку. Заявки оцінюються групою досвідчених експертів, які ставлять за мету створити спільноту споживачів і постачальників послуг, котрі демонструватимуть ще ефективніші бізнес-показники та досягатимуть ще кращих результатів.

Компанія AMC Bridge вже вдруге запускає поглиблений курс 3D програмування та комп'ютерної графіки для студентів 2-5 курсів університетів Дніпра, Чернівців, Сум та Хмельницького.

жовт. 02, 2019
650+ співробітників, центр розробки у Львові і дух стартапу - про що говорили на літній Core Team Meeting?

Менеджмент AMC Bridge провів регулярну зустріч із ключовими співробітниками компанії. На традиційній піврічний Core Team Meeting операційний директор Вадим Синах розповів про основні показники компанії.

серп. 27, 2019
AMC Bridge увійшла у TOP-5 IT компаній України за динамікою росту

Медіаресурс DOU вшосте поспіль вніс AMC Bridge у ТOP-50 IT-компанії України! Основні критерії - кількість співробітників і темпи зростання за перше півріччя.

серп. 22, 2019