Компанія AMC Bridge поділилася найважливішими результатами робoти за 2018 рік

лют. 27, 2019

Компанія AMC Bridge досягла поставлених на 2018 рік цілей та успішно розвинулась у кількох найважливіших для себе напрямках.

Перш за все, варто відзначити співпрацю з новими партнерами в Японії та Швеції, з якими компанія підписала угоду партнерство в березні 2018 року.

Друге — це стрімке зростання AMC Bridge більше, ніж на сто співробітників за рік (до 500+ технічних спеціалістів наприкінці року). Кількість колег збільшилася у всіх центрах розробки компанії.
Особливу увагу у 2018 році компанія приділила навчанню майбутніх фахівців та розвитку IT-галузі.

В липні, в Дніпрі відбулася конференція D3D, яку вже вчетверте організовує AMC Bridge. Івент відвідали більше 150 учасників. Компанія вперше провела пряму трансляцію заходу у своїх центрах розробки в Сумах, Хмельницькому та Чернівцях. На конференції обговорювали використання штучного інтелекту та хмарних технологій для розробки інженерних систем, а також основні елементи обчислювальної геометрії та 3D-моделювання.

Також компанія вивчала алгоритми самоорганізаційних карт та їхнього використання для реконструкції поверхні у розгорнутій дослідницькій статті. Ця тема є важливою тенденцією в 3D-скануванні.

Окрім того, AMC Bridge запустив авторський практичний інтенсив з 3D-програмування та комп’ютерної графіки для студентів технічних спеціальностей у Дніпрі, Хмельницькому та Чернівцях.

Здобутки компанії, швидкий розвиток та ініціатива відобразились у кількох авторитетних рейтингах. UNIT.City відзначив компанію AMC Bridge у своєму дослідженні Tech Ecosystem Guide to Ukraine як одну з найбільших компаній, що розташовані в Україні та надають послуги з аутсорсингу. Також компанія вже втретє потрапила до рейтингу “Inc. 5000” як компанія зі швидким темпом зростання.
AMC Bridge увійшла до ювілейного рейтингу “The Global Outsourcing 100”, в який включили найкращі компанії з попередніх рейтингів за десять років, а DOU.ua вкотре вніс AMC Bridge до списку п’ятдесяти найбільших ІТ-компаній України.

Більш детально переглянути результати роботи компанії можна за посиланням.

AMC Bridge вже майже 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Autodesk, DS SOLIDWORKS, Microsoft, PTC та Siemens. Головний офіс компанії розташований у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

AMC Bridge приймає Google Hash Code 2021

Компанія AMC Bridge, провайдер послуг із розробки програмного забезпечення в галузях автоматизованого проєктування, інжинірингу, виробництва та будівництва, організувала віртуальний центр для онлайн-кваліфікацій Hash Code.

бер. 11, 2021
Команда AMC Bridge зібралася, щоб обговорити результати діяльності компанії у 2020 році

2020 рік був складним. Для багатьох він став тестом на стійкість бізнесу. Компанія AMC Bridge випробування 2020 успішно пройшла й відзвітувала про свої здобутки на традиційній зустрічі Core Team, яку цьогоріч ми провели онлайн. Про основні результати 2020 та наші плани на 2021 рік можна докладніше дізнатися нижче.

лют. 24, 2021
AMC Bridge доєдналася до UK BIM Alliance

Компанія AMC Bridge, яка вже понад 20 років є стратегічним партнером для постачальників програмного забезпечення у сфері автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, стала членом UK BIM Alliance. Компанія доєдналася до спільноти у складі групи експертів в області технологій та названа платиновим патроном альянсу.

лют. 23, 2021