AMC Bridge провела щорічну конференцію D3D 2018

лип. 19, 2018

Компания AMC Bridge вже четвертий рік поспіль проводить конференцію D3D, присвячену розробці сучасного програмного забезпечення для інженерної, будівельної галузей та промисловості. Захід відбувся 15 липня у Дніпрі.

Цього року у фокусі конференції – використання штучного інтелекту та хмарних технологій для розробки інженерних систем, а також обговорення основних елементів обчислювальної геометрії та 3D моделювання. Технічні експерти компанії поділилися практичними кейсами використання технологій та обговорили труднощі, пов'язані зі створенням промислового ПЗ.

Конференция 91

У своїй презентації Ігор Цинман, президент компанії AMC Bridge, розповів про основні технологічні тренди, які стали рушійною силою четвертої промислової революції, в тому числі про роль програмного забезпечення в цьому процесі. Доповідь стала продовженням минулорічної презентації із детальним оглядом новітніх технологій, які з’явились за останній рік.

Конференция 102

Цього року конференцію відвідали 150 чоловік, а пряма трансляція івенту проводилась в усіх центрах розробки компанії.

AMC Bridge вже більше 15 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Microsoft, Siemens й Autodesk. Головний офіс компанії знаходиться у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах та Чернівцях.

Компанія AMC Bridge розпочала співпрацю із Прикарпатським національним університетом

AMC Bridge збільшує список освітніх партнерів і цього разу компанія підписала угоду про співробітництво із Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника, що у місті Івано-Франківськ.

черв. 15, 2021
AMC Bridge взяла участь в акредитації освітньої програми Дніпровського національного університету

У межах угоди про співробітництво компанія AMC Bridge взяла участь в акредитації навчальної програми факультету прикладної математики у Дніпровському національному університеті ім. Олеся Гончара.

черв. 07, 2021
AMC Bridge у рейтингу Financial Times 2021

Компанія AMC Bridge, постачальник послуг із розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання, виробництва та будівництва, пишається тим, що другий рік поспіль потрапляє до рейтингу відомого фінансового видання Financial Times.

трав. 25, 2021