Компанія AMC Bridge очолила рейтинг найкращих IT роботодавців

січ. 12, 2017

Компанію AMC Bridge визнано найкращим IT роботодавцем у категорії «200-800 спеціалістів» та кращим роботодавцем Дніпра за версією DOU.ua

Рейтинг базується на оцінках співробітниками компаній за такими показниками як можливість професійного розвитку та визнання результатів праці, проектний менеджмент та комунікація з керівництвом, компенсаційний пакет та комфортні умови для роботи, а також стосунки з колегами.

«У 2016 році у нашій компанії відбулась велика кількість як зовнішніх, так і внутрішніх змін: ми переступили межу у 300 співпрацівників, збільшили соціальну активність, провели багато різних заходів та семінарів, почали впроваджувати нові підходи до управління процесами та організації інфраструктури офісу. Для нас високі оцінки працівників – один з головних критеріїв успіху компанії», відзначає Наталія Зарубіна, HR директор AMC Bridge.

DOU BEST

AMC Bridge вже більше 15 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Microsoft, Siemens й Autodesk. Головний офіс компанії знаходиться у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому та Сумах.

AMC Bridge знову прийняла Google Hash Code в своїх офісах

П'ять українських центрів розробки AMC Bridge прийняли 20 команд-учасниць першого онлайн-туру Google Hash Code — змагання з командного програмування від Google.

лют. 21, 2020
Менеджмент AMC Bridge підбив підсумки 2019 року: що обговорювали на традиційній зустрічі з Core Team

Менеджмент AMC Bridge провів регулярну зустріч із ключовими співробітниками компанії. Підсумовуючи результати 2019, президент компанії Ігор Цинман та операційний директор Вадим Синах розповіли про тогорічні здобутки та окреслили стратегію розвитку на 2020 рік.

лют. 20, 2020
Компанія AMC Bridge знову в списку найкращих аутсорсингових компаній The Global Outsourcing 100 міжнародної асоціації IAOP

Вже чотирнадцятий рік поспіль, міжнародна асоціація IAOP® запускає свою щорічну програму Global Outsourcing 100®, яка визначає список світових постачальників послуг аутсорсингу. До списку потрапляють кращі міжнародні аутсорсингові компанії різних масштабів. Цього року, програма поповнилася також списком New For 2020, в який увійдуть компанії, що досягли визнання виняткової співпраці, інновацій та результатів у стратегічних партнерських відносинах.

лют. 18, 2020