Менеджмент компанії AMC Bridge підвів підсумки 2016

січ. 06, 2017

Для AMC Bridge 2016 був успішним та продуктивним – менеджмент компанії представили підсумки року на традиційній зустрічі з ключовими працівниками. Ігор Цинман, президент компанії, та Вадим Синах, операційний директор, презентували результати роботи та основні досягнення у 2016, а також поділилися планами та цілями на 2017 рік.

Результати діяльності за 2016, представлені Вадимом, демонструють стабільне зростання компанії, її основних фінансових та операційних показників. В основі розвитку, з однієї сторони – довготривалі партнерські відносини з клієнтами, що підтверджується високим рівнем рекомендацій, а з іншої – створення комфортних умов для роботи та професійного розвитку працівників, про що говорить низький показник attrition rate.

IMG 2084
Ігор говорив про стратегію та цілі AMC Bridge у 2016-2017 роках. Він розповів про світові тренди, паралельно з якими розвивається компанія, такі як big data, 3D printing, on-demand manufacturing, та відповідні плани на 2017 рік. Також Ігор позначив основні досягнення AMC Bridge у 2016 році: входження до рейтингу Inc 5000, визнання роботодавцем року в Україні за підсумками голосування на dou.ua, публікації в американських галузевих ЗМІ та блогах.

IMG 2097

У наступному році компанія націлена на розширення сервісних послуг та галузей, укріплення бренду та вдосконалення внутрішніх процесів та інфраструктури.

AMC Bridge вже більше 15 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Microsoft, Siemens й Autodesk. Головний офіс компанії знаходиться у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому та Сумах.

AMC Bridge приймає Google Hash Code 2021

Компанія AMC Bridge, провайдер послуг із розробки програмного забезпечення в галузях автоматизованого проєктування, інжинірингу, виробництва та будівництва, організувала віртуальний центр для онлайн-кваліфікацій Hash Code.

бер. 11, 2021
Команда AMC Bridge зібралася, щоб обговорити результати діяльності компанії у 2020 році

2020 рік був складним. Для багатьох він став тестом на стійкість бізнесу. Компанія AMC Bridge випробування 2020 успішно пройшла й відзвітувала про свої здобутки на традиційній зустрічі Core Team, яку цьогоріч ми провели онлайн. Про основні результати 2020 та наші плани на 2021 рік можна докладніше дізнатися нижче.

лют. 24, 2021
AMC Bridge доєдналася до UK BIM Alliance

Компанія AMC Bridge, яка вже понад 20 років є стратегічним партнером для постачальників програмного забезпечення у сфері автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва, стала членом UK BIM Alliance. Компанія доєдналася до спільноти у складі групи експертів в області технологій та названа платиновим патроном альянсу.

лют. 23, 2021