Компанія AMC Bridge поділилася найважливішими результатами робoти за 2019 рік

січ. 31, 2020

2019 рік позначився для компанії як рік впевнених досягнень, цінних здобутків та нових контрактів. Цього року AMC Bridge підписала важливий договір про партнерство з австрійською компанією Robotic Eyes GmbH, що дозволило нам розширити свою частку європейського інженерного ринку, зокрема його німецькомовного сегменту, та взяти участь у розробці інноваційних програмних рішень.

Ми можемо пишатися тим, що вкотре увійшли в TOP-50 ІТ-компаній України. Крім того, AMC Bridge потрапив в п’ятірку компаній, що демонстрували найкращу динаміку росту, та став одним із 30 найбільших провайдерів аутсорсингових послуг за версією Tech Ecosystem Guide to Ukraine 2019. В престижному рейтингу The Global Outsourcing 100 нас відзначили в номінаціях Top Customer References та Fresh Faces.

Розвиваючи зв’язки з університетами та підтримуючи талановиту молодь, що хоче долучитися до світу інженерної розробки, компанія AMC Bridge підписала контракт із Національним університетом «Львівська політехніка» та відкрила у львівському університеті новий Центр інженерного програмування. Натомість, студенти Дніпра, Чернівців, Хмельницького та Сум, де вже працюють такі центри, могли другий рік поспіль долучитися до базових та ускладнених освітніх програм, розроблених компанією.

AMC Bridge на один день мав можливість перетворитися на офіційний хаб Google Hash Code, де тринадцять команд з наших чотирьох центрів розробки змагалися разом з іншими командами з усього світу під час онлайн кваліфікаційного раунду.

У 2019 також відсвяткувала свій п’ятирічний ювілей наша традиційна конференція D3D, що цьогоріч зібрала всіх, хто цікавиться інженерними колабораціями, NVidia CUDA, роботою з дійсними числами та моделюванням робототехніки.

Більш детально переглянути результати роботи компанії можна за посиланням.

AMC Bridge вже майже 20 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Autodesk, DS SOLIDWORKS, Microsoft, PTC та Siemens. Головний офіс компанії розташований у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах, Чернівцях та Львові.

AMC Bridge знову прийняла Google Hash Code в своїх офісах

П'ять українських центрів розробки AMC Bridge прийняли 20 команд-учасниць першого онлайн-туру Google Hash Code — змагання з командного програмування від Google.

лют. 21, 2020
Менеджмент AMC Bridge підбив підсумки 2019 року: що обговорювали на традиційній зустрічі з Core Team

Менеджмент AMC Bridge провів регулярну зустріч із ключовими співробітниками компанії. Підсумовуючи результати 2019, президент компанії Ігор Цинман та операційний директор Вадим Синах розповіли про тогорічні здобутки та окреслили стратегію розвитку на 2020 рік.

лют. 20, 2020
Компанія AMC Bridge знову в списку найкращих аутсорсингових компаній The Global Outsourcing 100 міжнародної асоціації IAOP

Вже чотирнадцятий рік поспіль, міжнародна асоціація IAOP® запускає свою щорічну програму Global Outsourcing 100®, яка визначає список світових постачальників послуг аутсорсингу. До списку потрапляють кращі міжнародні аутсорсингові компанії різних масштабів. Цього року, програма поповнилася також списком New For 2020, в який увійдуть компанії, що досягли визнання виняткової співпраці, інновацій та результатів у стратегічних партнерських відносинах.

лют. 18, 2020