AMC Bridge втретє поспіль увійшла до рейтингу Inc 5000

серп. 30, 2018

Компанія AMC Bridge третій рік поспіль стала учасником престижного міжнародного рейтингу Іnc 5000 за версією журналу Inc. До списку входять приватні компаній США, що найдинамічніше розвиваються.

Компанію включено до рейтингу з показником зростання обороту в 283% за останні три роки.

«Ми пишаємося тим, що наша компанія уже вкотре увійшла до рейтингу Inc. 5000. Це визнання є свідченням нашого постійного росту, а обрана нами бізнес-стратегія, в поєднанні з відмінною роботою наших працівників, та побудовою довготривалих партнерських відносин з клієнтами, дозволяють демонструвати стабільний ріст протягом багатьох років. Долучення до списку компаній, які рухають економіку вперед – важливе досягнення всієї нашої команди», – відзначив Ігор Цинман, президент AMC Bridge.

AMC Bridge вже більше 15 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Microsoft, Siemens й Autodesk. Головний офіс компанії знаходиться у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Сумах та Чернівцях.

Про журнал «Inc.» та рейтинг «Inc.5000»
Журнал «Inc.» був заснований у 1979 році та придбаний у 2005 році компанією «Mansueto Ventures». «Inc.» — єдиний великий бренд, дослідження якого присвячені виключно власникам та керівникам швидкозростаючих приватних компаній. Мета журналу – надати реальні рішення для сучасних будівників інноваційних компаній. Лауреат Національної премії між журналів за видатні досягнення 2014 та 2012 року. Щомісячна загальна аудиторія бренду значно зросла з 2 млн. у 2010 році до 15 мільйонів читачів сьогодні. Для більш детальної інформації відвідайте сайт www.inc.com.

«Inc. 5000» - це перелік найбільш швидкозростаючих приватних компаній у Америці. Створений у 1982 році, цей престижний перелік став знаком відмінності підприємницького успіху.

Еко-ініціативи в AMC Bridge: благодійний ярмарок з нагоди Дня вторинної переробки

Компанія AMC Bridge провела свій перший еко-проєкт. Благодійний розпродаж був приурочений до Дня вторинної переробки, та мав на меті привернути увагу до проблеми забруднення планети пластиком та важливості  його повторного використання. Захід  зі слоганом “No plastic is fantastic” був проведений у всіх офісах компанії.

лист. 15, 2019
Центр інженерного програмування AMC Bridge відкрився у Львові

У рамках програми підтримки вітчизняних університетів у підготовці кваліфікованих фахівців IT напрямків, компанія AMC Bridge відкрила сучасний Центр інженерного програмування в Інституті комп’ютерних наук та інформаційних технологій при Національному університеті «Львівська політехніка».

лист. 01, 2019

Компанія AMC Bridge вже вдруге запускає поглиблений курс 3D програмування та комп'ютерної графіки для студентів 2-5 курсів університетів Дніпра, Чернівців, Сум та Хмельницького.

жовт. 02, 2019